News Update

In cursul lunii Iulie 2010 am efectuat impreuna cu Sorin Petrean o serie de vizite prin localitatile de pe traseul TID-ului pentru vedea si inspecta cateva noi locuri de campare. Cu aceasta ocazie am intalnit pentru discutii o parte din autoritatile din aceste localitati.
Astfel va aducem la cunostinta faptul ca avem sprijinul domnuluiTID Romania - Loc campare Seimeni Primar Topalu Gheorghe din Dunareni, a domnului Primar Blaj Lucian din Seimeni, a domnului Primar Tudor Nadrag din Harsova. Domnul Primar Nicu Turcu din Stancuta este deja de anul trecut unul din primarii care ne ajuta.
Domnul Primar al Brailei, Aurel Simionescu ne-a asigurat prin doamna Viceprimar Doina Ciocan cu care ne-am inatlnit la Primaria din Braila in data de 16 Iulie ca avem tot sprijinul primariei privind amenajarea locului unde vom campa pe faleza Brailei, loc ce se afla foarte aproape de centrul orasului, langa clubul de caiac-canoe din localitate.
TID Romania 2010 - Loc campare BrailaAcolo unde va fi posibil, locurile respective de campare vor fi dotate cu toalete ecologice si pubele de gunoi. Spre deosebire de anii trecuti, cu bucurie va comunicam ca in majoritatea acestor locuri vom avea posibilitatea de a cumpara berea de rigoare, sucuri, apa minerala sau plata de la comercianti locali ce vor fi prezenti la locurile de campare. De asemenea, numai acolo unde va fi posibil, vor fi prezenti comercianti cu gratare unde vom putea servi un mic sau o friptura.

Dorim sa le multumim pe aceasta cale tuturor reprezentantilor autoritatilor locale de mai sus care s-au aratat deschisi in a sprijini proiectul nostru.

Costin IATAN si Sorin PETREAN
AS TID Romania

Acest articol a fost publicat în Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la News Update

  1. Birgit zice:

    Dear Costin,
    it was great to see you all on the internet on saturday ! I wish we could be there too. All the very best for TID 2010 in Romania. Have a great time !
    See you in October in Cluj !
    Birgit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s