Raspuns din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului

Cu parere de rau facem public raspunsul negativ primit din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in urma solicitarii de a sprijini proiectul nostru:

„Direcţia Generală Marketing pentru Turism

Stimate domn,

Vă felicităm pentru iniţiativa dumneavoastră de a organiza un eveniment de o asemenea anvergură în România. Analizând propunerea dumneavoastră şi având în vedere perioada de criză pe care o traversăm, considerăm că la momentul actual Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Direcţia Generală Marketing pentru Turism nu se poate implica în realizarea acestui proiect.

De asemenea, aşa cum este prevăzut în Hotărârea de Guvern nr. 77, din 29 ianuarie 2010, privind aprobarea Programului anual de marketing şi promovare şi a Programului anual de dezvoltare a destinaţiilor şi a produselor turistice, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se poate implica numai în organizarea de evenimente şi misiuni pentru promovarea şi dezvoltarea turismului în România împreună cu alte instituţii publice sau asociaţii din domeniul turismului, condiţii care noi considerăm că nu sunt îndeplinite în situaţia de faţă, având în vedere caracterul evenimentului şi obiectul de activitate al organizaţiei dumneavoastră.

Pentru sprijin va sugeram sa luati legatura cu autoritatile locale ale localitatilor pe raza carora turneul va avea locuri de campare.

Cu deosebită consideraţie,

Carmen MORARU,
Director general”

Acest articol a fost publicat în Presa, Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s