Harta TID si detalii intoarcere Tulcea

Am postat astazi 20 August 2010 o harta navigabila in pagina „Program 2010” cu locurile de campare, posibilitatile de a face cumparaturi precum si punctele de rascruce din traseu incepand cu Dunareni  pana la Tulcea. Din pacate, fiind o harta navigabila, se termina unde bratul Sulina (navigabil) se desparte de Sf. Gheorghe. Este de preferat sa o printati fata-dos si plastifiati ulterior pentru a o feri de apa. Este utila pentru ca este foarte compacta.
In cursul zilei de astazi sau maine vom posta inca o harta detaliata prelucrata de Imi din Timisoara cu imagini de pe Google Earth. Foarte utila, in special in portiunea Tulcea – Murighiol – Sf. Gheorghe unde bratul respectiv este „taiat” de cateva meandre.
Deasemenea, site-ul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos pune la dispozitia navigatorilor pe Dunare o harta in format electronic ce poate fi descarcata si apoi vizualizata cu un soft freeware. Din pacate este insa disponibila doar pana la Cernavoda. Este insa foarte utila pentru cei care navigheaza pe Dunare de la intrare in tara pana la Cernavoda.

Atentie! Pe 9 Septembrie, la intoarcerea cu nava clasica de la Sf. Gheorghe la Tulcea, caiacele se vor incarca pe vapor fara bagaje. Este imperios necesar ca pentru tot echipamentul si bagajele dumneavoastra sa aveti genti/rucsace/saci care vor trebui incarcati/incarcate ulterior pe vapor de fiecare participant in parte.

Acest articol a fost publicat în Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s