Locul de campare de la Calarasi

Asa cum am spus anterior, revenim cu detalii directionale pentru locul de campare de Sambata seara 28 August 2010, incepand cu ora 16:00. Coordonatele GPS ale locului sunt 44.133925° 27.274131° (copy si paste in Google Earth).
Locul de campare se afla pe malul Dunarii in curtea Centrului de Afaceri Calarasi.Centrul de Afaceri Calarasi Multumim pe aceasta cale Consilului Judetean Calarasi pentru sprijin.
Majoritatea dintre dumneavoastra veniti dinspre Autostrada Soarelui cu iesirea Drajna catre Calarasi, pe care il traversati cu directia „To Ferry-Boat”. Sunt indicatoare directionale in majoritatea intersectiilor mari, precum si la toate intrarile din oras.
Daca aveti impresia ca v-ati ratacit puteti intreba de „trecerea cu bacul” si oricine va poate indica directia buna. La aproximativ 9 km dupa ce ati iesit din oras ati ajuns la vestitul bac. Treceti de pontonul bacului celor de la Ostrovit si in aproximativ 100 m este parcarea unui restaurant si o bariera la intrarea in curtea celor de la Centrul de Afaceri (o cladire impozanta din geamuri fumurii). De acolo va trebui sa vedeti deja corturi sau caiace.
Pentru orice detalii va stau la dispozitie pe numarul de telefon 0723 727007.

Costin IATAN
AS TID Romania

Acest articol a fost publicat în Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s