Si mai inainte, pana la Cernavoda – 75 km in doua zile

A venit timpul celei de-a treia tura organizata de asociatia noastra pe anul acesta. Vom continua de unde ne-am oprit la ultima tura. Plecarea va fi in dimineata zilei de Sambata 2 Iulie ora 8:00 de la punctul de trecere cu bacul Chiciu – Calarasi.
Trebuie mentionat din start ca tura aceasta nu este pentru incepatori. Vremea nu va fi foarte prietenoasa, conform prognozei, dar o vom face oricum ca un antrenament pentru TID-ul care se apropie. Este o invitatie deschisa celor care doresc sa participe pentru prima data la TID. Un test pentru noile ambarcatiuni, pentru echipament sau pentru distribuirea acestuia in caiac, o acomodare pentru turneul ce va intra in tara in aproximativ doua luni.

Km. 329 - DunareniVom padela 46 de km in prima zi pana la insula de la km 329 din dreptul localitatii Dunareni, primul loc de campare al TID-ului pe teritoriul României. Cel mai probabil vom ajunge acolo in jurul orei 16:00 unde vom instala tabara.
Alimentatia la TID :o)Trebuie de asemenea mentionat ca nu exista taxa de inscriere iar fiecare participant isi aduce si transporta propria hrana si apa de baut pentru cele doua zile de padelat. Inca un exercitiu pentru la TID: alimentatia.

A doua zi vom incepe sa padelam, nu foarte devreme, cei 29 de km ramasi pana la Cernavoda probabil cu un popas scurt la Rasova, pentru a reimprospata rezervele de lichide.

Dupa alte cateva ore de padelat, cei care nu au mai fost niciodata la TID, vor avea extraordinara posibilitate de a privi complexul de poduri de la Cernavoda dintr-o perspectiva inedita. Un spectacol ingineresc in maretia sa deplina. Complexul de poduri de la CernavodăDaca totul decurge conform planului, in jurul orei 16:00 vom ajunge la Cernavoda de unde ne vom lua „La revedere” pana la urmatoarea tura.
Nu uitati de recomandarile din tura anterioara sau posturile de anul trecut cu recomandari pentru la TID: „Ce sa imi iau cu mine?” sau „Alimentatia la TID”.

Pentru detalii va stam la dispozitie la adresa de email costin.iatan@gmail.com sau telefon 0723 727007.

Costin IATAN
AS TID Romania

Acest articol a fost publicat în Ture. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Si mai inainte, pana la Cernavoda – 75 km in doua zile

  1. Pingback: Anonim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s