TID Romania 2011 – Numaratoarea inversa a inceput

Mai sunt doar cateva zile pana cand ne vom alatura si noi convoiului ce a plecat in 26 IunieTID Romania 2011
2011 de la Ingolstadt. Intalnirea participantilor romani care vor intra de la Calarasi este stabilita pentru Sambata 27 Iunie incepand cu ora 16:00 la Centrul de Afaceri Calarasi situat pe malul Dunarii in apropierea locului de trecere cu bacul de la Chiciu/Calarasi. Coordonatele GPS ale locului sunt 44.133925° 27.274131° (copy si paste in Google Earth).
Multumim inca o data pentru sprijin Consiliului Judetean Calarasi.

Majoritatea dintre dumneavoastra veniti dinspre Autostrada Soarelui cu iesirea Drajna catre Calarasi, pe care il traversati cu directia “To Ferry-Boat”. Sunt indicatoare directionale in majoritatea intersectiilor mari, precum si la toate intrarile din oras. Daca aveti impresia ca v-ati ratacit puteti intreba de “trecerea cu bacul de la Chiciu” si oricine va poate indica directia buna. La aproximativ 9 km, dupa ce ati iesit din oras, ati ajuns la vestitul bac. Mergeti inainte si in aproximativ 100 m este parcarea unui restaurant si o bariera la intrarea in curtea celor de la Centrul de Afaceri (o cladire impozanta din geamuri fumurii). De acolo va trebui sa vedeti deja corturi sau caiace. Pentru orice detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon 0723 727007.

Startul va fi in dimineata zilei de Duminica 28 August 2011 ora 8:00 cand turneul intra oficial in tara pe la punctul de trecere frontiera Chiciu/Calarasi si impreuna vom incepe a padela cei 46 de km pana la Dunareni unde este primul loc de campare pe teritoriul Romaniei.

Vom face tot posibilul sa transmitem LIVE pe internet tot evenimentul incepand cu Sambata seara ora 16:00 pana a doua zi ora 9:30, pe adresa noastra http://www.tidromania.ro. Stati cu ochii pe noi!

Acest articol a fost publicat în Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s