TID 2011 s-a incheiat

Editia cu numarul 56 a Tour International Danubien s-a incheiat Miercuri 7 Septembrie 2011 la Sf. Gheorghe o data cu festivitatea de premiere a celor 15 temerari care au parcurs cei aproximativ 2500 km de Dunare in 75 de zile de la Ingolstadt pana la Marea Neagra. Pentru prima data in istoria TID am avut si un roman care a reusit aceasta extraordinara aventura. Numele lui este Razvan Mircea Neagu supranumit siPrimul roman care a parcurs TID-ul de la Ingolstadt la Marea Neagra. Legendaru’. El a participat intr-un caiac din lemn construit chiar cu mana lui si a folosit o padela stil Greenland de la enot.ro. Felicitarile noastre!
Partea romana a turneului s-a desfasurat in conditii normale si fara incidente. Vremea a fost aproape perfecta pe tot parcursul, fara ploaie dar cu vant frontal aproape constant in fiecare zi.
La Tulcea ne-am bucurat de participarea la “Festivalul Barcilor cu Vasle” organizat de cei de la Rowmania, motiv pentru care le multumim pentru invitatie precum si pentru profesionalismul de care au dat dovada in organizare. Fac o echipa pe cinste!

LuncavitaNumarul participantilor straini pe partea romana a fost sub asteptarile noastre, urmare a abandonurilor multiple pe tronsoanele de pana la intrarea in tara noastra. Au fost 41 de persoane din Germania, 1 persoana din Austria, 2 persoane din Slovacia, 2 persoane din Ungaria, 1 persoana din Serbia, 4 persoane din Bulgaria si 1 persoana din Australia, insumand 52 de participanti din afara tarii.
Numarul padelatorilor romani s-au incadrat in previziunile noastre, 37 de persoane in total, la Sf. Gheorghe ajungand insa doar 28.
Asteptam impresiile participantilor romani pentru a le face publice pe site-ul nostru. Vom reveni cu fotografii de pe partea romana in urmatoarele doua saptamani, pe masura ce le vom primi.

Multumim tuturor participantilor precum si partenerilor nostri pentru sprijin si ajutor!

AS TID Romania

Acest articol a fost publicat în Follow-up. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la TID 2011 s-a incheiat

 1. Bogdan F zice:

  Salut! S-a incheiat TID 2011… Eu am participat pe o portiune relativ scurta, de la Luncavita la Sfantu Gheorghe, asa ca impresiile mele sunt „partiale” 🙂 Ii las pe cei care au parcurs toata portiunea romaneasca sa faca review-ul complet. Din pozitia mea, lucrurile s-au vazut cam asa: multa voie buna, efort moderat, vreme exceptionala (multumiri Marelui Meteorolog!, cum spune un bun prieten), spirit de echipa. Si ca sa citez un mare alpinist roman, care la un moment dat m-a imbarbatat cand am ratacit drumul prin munti si am constatat ca facusem cateva ore „degeaba”, cred ca acestui turneu i se potriveste foarte bine motoul „Scopul este drumul, nu destinatia”.
  Iata si cateva poze facute de mine pe portiunea Luncavita-Sf. Gheorghe: https://picasaweb.google.com/114294865414312769920/201109TID
  Felicitari tuturor celor care au participat, si multe multumiri organizatorilor!

 2. Ștefan ILIE zice:

  Îmi pare nespus de rău că nu am putut fi prezent la Luncavița. Sper că, in linii mari, organizarea să fi fost în regulă. Am aflat de anumite „greşeli” pe care le-am corectat în aşa fel încât la anul să fie mult mai frumos la Luncavița. Asteptăm și alte imagini, articole, publicații, agende etc. Fotografiile realizate de noi le puteti vedea pe http://www.comunaluncavita.ro
  Contați, vă rugăm, pe sprijinul nostru! Felicitări TID Romania, Costin IATAN si Sorin PETREAN!
  Cu stimă și multă admirație, Ștefan ILIE, Primarul Comunei Luncavița (Județul Tulcea)

  • Costin IATAN zice:

   Stimate Domnule Primar Stefan ILIE, va multumim pentru primirea si sprijinul de care ne bucuram la Luncavita in fiecare an. Vom face tot ce ne sta in putinta sa facem public acest sprijin in speranta ca si alte primarii din traseul nostru vor copia tiparul dumneavoastra. Avem o tara frumoasa cu oameni frumosi. E pacat sa nu aratam lumii acest lucru.

   Cu deosebit respect,
   Costin IATAN
   AS TID Romania

  • Bogdan F zice:

   Citez din presa: ” TID a fost introdus, prin hotărâre a Consiliului Local Luncaviţa, în calendarul comunal al activităţilor culturale, sociale şi economice”, a spus primarul de Luncaviţa, Ştefan Ilie.”
   Foarte frumos! Atunci cand este vointa, se gasesc si solutii.
   Multumim, domnule primar!

 3. Jürgen Skop zice:

  Die rumänische Organisation war hervorragend. Wir Deutschenhaben unerwartet viele gute rumänische Freunde kennen gelernt. Vielen Dank für alles!!
  Jürgen Skop
  http://www.jskop.de

  • Ștefan ILIE zice:

   Vielen Dank für Ihr Feedback! Sie befinden sich in jeder Jahreszeit in Rumänien herzlich willkommen, in Tulcea, und natürlich in Luncaviţa!
   Stephen Elias, Bürgermeister von Luncaviţa

 4. Jürgen Skop zice:

  Die rumänische Organisation war hervorragend. Wir Deutschen haben unerwartet viele gute rumänische Freunde kennen gelernt. Vielen Dank für alles!!
  Jürgen Skop
  http://www.jskop.de

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s