TID 2012 la Luncavita pentru al treilea an consecutiv

Preluăm comunicatul de presă al Primăriei Luncavița cu privire la pregătirile de primire a ”Tour International Danubien 2012” pentru al treilea an consecutiv în comuna Tulceană. Sursa: http://www.comunaluncavita.ro/

”PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV, VINERI 31 AUGUST 2012, COMUNA LUNCAVIȚA ESTE GAZDĂ A TURNEULUI INTERNAȚIONAL DUNĂREA!
Peste 120 de participanți din peste 10 țări vor înopta la Luncavița, în dreptul Milei Nautice 62, nu înainte de a gusta borșul de pește luncăvițean, plăcinta dobrogeană, sau de a dansa geamparalele alături de ansamblul GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚA!
Ansamblul GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚAVă invităm așadar la o activitate deosebit de frumoasă, care din an în an devine tradiție la Luncavița, unde pasiunea pentru sportul nautic se împletește cu pasiunea promovării folclorului, gastronomiei și implicit a cetățenilor Dobrogei de nord.
TID 2012TURNEUL INTERNAȚIONAL DUNĂREA – la LUNCAVIȚA este rezultatul a trei ani de colaborare, concretizați prin încheierea Parteneriatului dintre COMUNA LUNCAVIȚA și ASOCIAȚIA TID ROMÂNIA, în anul 2011, semnat de primarul Ștefan ILIE și cei doi copreședinți Costin IATAN și Sorin PETREAN
Tot din anul 2011 partener al TURNEULULUI INTERNAȚIONAL DUNĂREA devine și ASOCIAȚIA IVAN PATZAICHIN – MILA 23, care este organizatoarea „Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania” alături de Municipiul Tulcea, în perioada 1-2 Septembrie, prin cei doi conducători, marele sportiv al României Ivan PATZAICHIN și primarul Constantin HOGEA.

In acest an, ca urmare a propunerii de colaborare și ai altor iubitori ai Dunării și ai sporturilor nautice, precum „ASOCIAȚIA PRODEZVOLTARE JURILOVCA 21” de la Luncavița vor pleca vâslind, alături de participanții TID, Primarul Comunei Luncavița Ștefan ILIE, alături de Primarul Comunei Jurilovca Eugen ION și de Paul CONDRAT președintele asociației. Astfel, echipajul primarilor va ajunge în Tulcea direct la FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL BĂRCILOR CU VÂSLE ROWMANIA.
Ivan PatzaichinInvitați speciali la etapa TID LUNCAVIȚA din 31 august sunt: Ivan PATZAICHIN, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint; Constantin HOGEA, Primarul Municipiului Tulcea; Horia TEODORESCU, Președintele Consiliului Județean Tulcea; Lucian SIMION, Prefectul Județului Tulcea, Alte personalități culturale, sportive sau politice din Județul Tulcea.”

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s