TID 2012 s-a incheiat

Ca în fiecare an, cu bune şi rele, editia cu numarul 57 a TID s-a încheiat. Am fost în total 102 participanţi înscrişi din Australia, Israel, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Bulgaria şi România. Dintre aceştia, 19 participanţi au parcurs întreg traseul de la Ingolstadt la Sf. Gheorghe, printre care şi trei români.
Am avut parte de condiţii meteo extreme chiar din a doua zi. Am fost surprinşi de o furtună cu ploaie torenţială, grindină, tunete şi fulgere chiar în zona Cernavodă. Nivelul scăzut al Dunării aproape că ne-a împiedicat accesul la locul de campare de la Seimeni, verificat cu doar o săptămână înainte de noi.
Vântul frontal de până la 50km/oră din ziua a treia ne-a ţinut pe loc aproape o zi întreagă pe cei mai mulţi dintre noi, la locul de campare de la Hârşova ajungând nu mai mult de 10 temerari, restul campând în diverse alte locuri în amonte.
În restul perioadei, până la Sf. Gheorghe, vremea a fost aproape perfectă pentru padelat cu excepţia vântului frontal din fiecare zi.
Ne-am bucurat de sprijinul administraţiilor locale din toate locurile de campare fără excepţie. Un sprijin deosebit am primit din partea comunei Luncaviţa care ne-a aşteptat cu borş de peşte, fasole cu ciolan şi ansamblu folcloric, toate prin bunăvoinţa primăriei. Mulţumim încă o dată domnului primar Ştefan Ilie pentru primirea deosebită ce a devenit deja o tradiţie, acesta fiind al treilea an ca urmare a parteneriatului semnat între Primăria Luncaviţa şi Asociaţia TID România. A doua zi am avut onoarea a de a vâsli împreună cu domnul primar, dânsul trăgând la rame alături de noi până la Tulcea într-o lotcă pescărească împreună cu alţi participanţi din Jurilovca.
La Tulcea ne-am sincronizat pentru al doilea an cu Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle al celor de la Rowmania. Le mulţumim încă o dată pentru sprijin. De aici ni s-au alăturat şi ei într-o canotcă de 10+1 şi alte câteva canotci de dublu până la Sf. Gheorghe. Oaspete special, domnul Ivan Patzaichin…
TID 2012 a luat sfârşit la Sf. Gheorghe o dată cu masa festivă de încheiere organizată pentru al treilea an deja la terasa „Delta Marina„.
TID 2012 la final

Din păcate, şi anul acesta am avut „personaje negative” care au ales să vâslească/padeleze alături de noi fără să plătească taxa de înscriere deşi au beneficiat de aceleaşi condiţii ca toţi ceilalţi plătitori de taxă. Considerăm că asta ţine de „buna” creştere şi nu fac cinste TID-ului și celorlalți participanți.

Doresc să mulţumesc atât în numele meu cât şi al colegilor mei, Sorin Petrean şi Teodor Bîra, în primul rând participanţilor români înscriși dar şi al celor străini, pentru timpul de calitate petrecut împreună. Am fost onorat să vâslesc în compania dumneavoastră!

Diiiik-Haaaaaaa!

Costin IATAN
TID România

Acest articol a fost publicat în Follow-up și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la TID 2012 s-a incheiat

  1. Simba zice:

    „Din păcate, şi anul acesta am avut “personaje negative” care au ales să vâslească/padeleze alături de noi fără să plătească taxa de înscriere deşi au beneficiat de aceleaşi condiţii ca toţi ceilalţi plătitori de taxă. Considerăm că asta ţine de “buna” creştere şi nu fac cinste TID-ului și celorlalți participanți.”

    Daca au fost negative doar prin faptul ca nu au platit taxa de participare dar au avut un comportament decent, cine stie? poate ca unii dintre ei nu au mai avut de unde sa scoata cei 30 de Euro. In schimbul acesteia,oare ce ar fi spus de putina munca voluntara in folosul comunitatii TID?

  2. Pingback: Reminder pt la anul | Rodiq

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s