Hai cu noi la curăţenie pe Neajlov

Foto by Dan Baciu

Foto by Dan Baciu

Dragi prieteni, vă mulţumim pentru interesul acordat proiectului nostru de ecologizare a râului Neajlov. Din păcate, din lipsă de voluntari, tura noastră s-a amânat până la un moment când vom fi în stare să migrăm din modul virtual în cel real.

TID România, cu sprijinul Macri Studio, vă invită la curăţenia de toamnă pe Neajlov sâmbătă 14 Septembrie 2013. Punem la dispoziţie cele 3 canoe din dotare pentru strângerea deşeurilor. De asemenea punem la dispoziţie 6 locuri în caiacele noastre de dublu. Toţi posesorii de ambarcaţiuni, caiace şi canoe, sunt bine veniţi.

Întâlnirea va fi sâmbătă ora 8:00 la podul de la Călugăreni în faţa Primăriei. De aici vom transporta împreună maşinile la punctul final de la Comana (Foişor) după care vom reveni la punctul de start, pod Călugăreni, şi vom trece la treabă. Deşeurile vor fi adunate de toţi participanţii şi colectate apoi în canoele noastre. Vom avea pe parcurs 5 – 6 locuri de descărcare pe mal cu ajutorul municipalităţilor din Călugăreni şi Comana.
Menţionăm că acţiunea va fi una voluntară. Veţi avea nevoie de alimente şi apă potabilă pentru întreaga zi dar şi mănuşi pentru colectarea deşeurilor.
Dacă totul va ieşi bine şi vremea ne va lăsa în toamna aceasta, intenţionăm să repetăm acţiunea şi pe traseul Foişor Comana – Balta Comana şi Singureni – Călugăreni.
Trebuie meţionat faptul că în acest proiect avem sprijinul primăriilor din Călugăreni şi Comana cărora le mulţumim anticipat.

Aşteptăm înscrierile voastre pe adresa noastră de mail as.tid.romania@gmail.com.

Vom reveni cu detalii ulterioare joi 12 Septembrie pe adresele de mail ale celor înscrişi la tura Eco-Neajlov.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa TID România

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s