Sustinere

Daca iti place ideea si doresti sa sprijini proiectul nostru te rugam sa ne scrii un email la adresa as.tid.romania@gmail.com

2 răspunsuri la Sustinere

 1. Marius Chiliban zice:

  Salut am incerca si din Severin sa ne alaturam totusi in cinditii de criza 20 euro… pentru ce>? trebuie si lovele pentru adus barcile de unde ajungem cam greu CRIZA BOC BUGETAR o sa incerc sa ma alatur voua dar daca cu ne primiti merem si singuri grupu are doi scafandri un salvamont un alpinist cazut de la 16 metri da recuperat asta-i grupu nostru sa zic vint in pupa? mere ca si fara vele face bine

  • Costin IATAN zice:

   Buna ziua,
   Stimate domn, taxa de 20 de euro acopera partial anumite cheltuieli de organizare ale asociatiei (comunicatii, transport), plata pentru toaletele ecologice, acolo unde e cazul, precum si o masa festiva de final la Sf. Gheorghe. De asemenea include cate un stegulet al turneului, un abtibild cu TID 2010 pentru caiac/canoe precum si o insigna TID 2010 pentru fiecare participant.
   Intr-o lume ideala toate cele de mai sus ar fi fost gratis, insa asta nu este posibil mai ales in prezent in lumea reala de care vorbiti si dumneavoastra.
   Noi va primim cu drag alaturi de noi, insa din pacate, fara plata taxei de inscriere nu va puteti alatura Turneului International Dunarea 2010.

   Cu deosebita stima,

   Costin IATAN
   AS TID Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s